Kategorier
Okategoriserade

Executive – Steve Varsano

Ödmjuk och mycket intressant videointervju med Steve Varsano som är VD för The Jet Business, en walk-in butik specialiserad på affärsjets belägen i Park Lane, London. Steve Versano grundade det 2011. Det är känt för sin extravaganta inredning av en Airbus ACJ319 utställd inne butiken.

Steve Varsano är en företagsman och entreprenör inom flygindustrin och är grundaren av The Jet Business, som är en ledande leverantör av privata jetflygplan. The Jet Business är en high-end butik och konsulttjänst som specialiserar sig på försäljning och köp av privata jetflygplan, och den har sitt huvudkontor i London, Storbritannien.

Steve Varsano grundade The Jet Business med målet att skapa en unik och lyxig upplevelse för dem som är intresserade av att köpa eller sälja privata jetflygplan. Butiken erbjuder kunderna möjligheten att utforska olika jetmodeller och konfigurationer och att få skräddarsydd rådgivning från experter inom flygindustrin.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna på The Jet Business är “Jet Room,” som är en innovativ utställningslokal där potentiella köpare kan se och uppleva jetinteriörer och tekniska detaljer i full skala. Det är en interaktiv plats som är utformad för att hjälpa kunderna att fatta informerade beslut om sina jetköp.

Steve Varsano och The Jet Business har blivit välkända inom flygindustrin och bland de som är intresserade av privata jetflygplan. De har byggt ett rykte för att erbjuda en exklusiv och personlig service för sina kunder och för att underlätta för köpare att hitta rätt jet för sina behov och preferenser.

Steve Varsano

En arbetande VD som började städa på en skönhetssalong, jobbade på restauranger som diskare och kock. Uppväxt i New Jersey.

Ekonomin kring affärsjet branschen