Kategorier
Okategoriserade

Executive – Anders Ström


Anders Ström är en svensk företagsledare och grundare av Kindred Group, ett spelbolag som erbjuder onlinespel i ett antal länder, bland annat Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien och Irland.

Ström föddes i Stockholm 1967. Han började sin karriär inom finansbranschen och arbetade bland annat som aktiemäklare på Stockholms fondbörs. 1998 grundade han Unibet, som senare blev Kindred Group.

Ström är en av Sveriges mest framgångsrika företagsledare. Han har gjort Kindred Group till ett av de ledande spelbolagen i världen, med över 25 miljoner kunder i 15 länder.

Ström har varit en kontroversiell figur. Han har kritiserats för sitt företags marknadsföring av spel, som vissa menar är riktad mot barn och unga. Ström har också kritiserats för sin skatteflykt, då han har bott på Malta och andra skatteparadis.

Här är några av Anders Ströms meriter:

  • Grundare och styrelseordförande för Kindred Group
  • Vinnare av EY Entrepreneur of the Year 2010
  • Ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien

Anders Ström är en viktig person i svensk näringsliv och har haft ett stort inflytande på utvecklingen av spelbranschen.

Här är några specifika förändringar som Ström har gjort inom spelbranschen:

  • Han har gjort spelbranschen mer tillgänglig för allmänheten
  • Han har utvecklat spelbranschen till en mer global bransch
  • Han har varit en drivande kraft i utvecklingen av ansvarsfullt spelande

Ström är en kontroversiell figur, men han är också en av de mest framgångsrika företagsledarna i Sverige. Han har haft ett stort inflytande på utvecklingen av spelbranschen och har gjort det möjligt för fler människor att spela spel på ett säkert och ansvarsfullt sätt.