Kategorier
Okategoriserade

Entreprenör – Monica Lindstedt

Monica Lindstedt är en svensk entreprenör och företagsledare. Hon är grundare och styrelseordförande i Hemfrid, ett städföretag som är marknadsledande i Sverige.

Lindstedt föddes 1953 i Stockholm. Hon utbildade sig till civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och arbetade därefter som konsult och VD för flera företag, i huvudsak inom media. Hon var med och startade tidningen Metro 1995.

1996 grundade Lindstedt Hemfrid. Företaget startade som en liten verksamhet med några få anställda, men har sedan dess vuxit till ett av Sveriges största städföretag med över 10 000 anställda. Hemfrid har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Lindstedt är en framgångsrik entreprenör som har byggt upp ett stort och framgångsrikt företag. Hon är också en engagerad samhällsperson som är en stark förespråkare för jämställdhet och hållbarhet.

Här är några av Monica Lindstedts viktigaste prestationer:

  • Grundare och styrelseordförande i Hemfrid, ett marknadsledande städföretag i Sverige.
  • Framgångsrik entreprenör som har byggt upp ett stort och framgångsrikt företag.
  • Engagerad samhällsperson som är en stark förespråkare för jämställdhet och hållbarhet.

Monica Lindstedt är en av Sveriges mest framgångsrika och inflytelserika entreprenörer. Hon är en viktig person för städbranschen och för den svenska ekonomin.

Här är några ytterligare detaljer om Monica Lindstedts karriär:

  • Lindstedt har utsetts till Årets Förebildsgrundare 2020 av Founders Alliance.
  • Hon är även styrelseordförande i Företagarna och ledamot i SVT, Svenska Unicef samt bemanningsföretaget Uniflex.
  • Lindstedt är gift med travtränaren och kusken Thomas Lindstedt.

Monica Lindstedt är en inspirerande person som har visat att det går att lyckas som entreprenör, både i karriären och privatlivet.